Cégünk rövid története

Vállalkozásunk az 1969-es évre vezethető vissza, mikor édesapánk kiváltotta működési engedélyét és elhatározta, hogy saját vállalkozásban fogja kamatoztatni tudását.

Az elhatározást követően eleinte kisebb munkákat, majd családi lakóházakat épített. A bővülő kapcsolatai révén 1980-as évtől a Magyar Posta Debreceni Igazgatóság részére Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén új posták építését és átalakítási munkáit végezte. Magánvállalkozóként fokozatosan fejlesztett és fejlődött, eközben testvérem Tibor mesterember lett, így a 2001-es évtől közösen megalakították a B. ÉP. SZOLG. Kft.-t és így indult el a korlátolt felelősségű társaság. Az újabb kihívásoknak való megfelelés és egyre jobban megkövetelt minőségi előírások, illetve az informatika rohamos fejlődésének következményeképpen 2006. évtől beléptem a cégünk életébe és munkámmal segítve a társaságot a fejlődésben és eredményességben.

Az Uniós Forrásokat kihasználva folyamatosan jelen voltunk és sikeresen pályáztunk építőipari gépbeszerzési pályázatokon. 2008 évben elérkezettnek láttuk az időt, hogy saját telephelyet alakítsunk ki Vásárosnaményban gépeink és eszközeink részére, így szintén sikeres pályázatot követően megépítettük telephelyünket. Az ipari park adta lehetőséget kihasználva, illetve egyre növekvő vállalkozásunk a piaci helyzetet figyelembe véve és kihasználva 2012 évben betonüzemet állítottunk fel kis- és nagykereskedelmet kiszolgálva, illetve saját felhasználásra. Szolgáltatásunk bővítésével újabb pályázatot követően épületeink bővítését irányoztuk meg sikeresen.

Édesapánk által átadott szakmai tudás, tisztelet és az ügyfelekkel való bánásmód viszi cégünk hírnevét a közel és távol lévő városokba, ahol cégünk által óvodák, iskolák, szociális intézmények, bíróságok, telephelyek, családi házak épültek. 2016 évben egészségi állapotában bekövetkezett változások miatt úgy döntött, hogy nyugdíjba vonul és kilépett a Cégből.
2017. november 25-én elhalálozott. 

Cégünk törzslétszáma: 40-45 fő, mely felső- és középfokú, valamint szakmunkás végzettségű szakemberekből és építőipari segédmunkásokból áll. A generál kivitelezések során nagyon szoros kapcsolat alakult ki az alvállalkozókkal, mivel egy megbízható cég pontos fizetési kötelessége az elsődleges szempont az alvállalkozók felé, így bármikor képesek vagyunk nagyon rövid idő alatt akár 120-150 fő munkáját koordinálni és hatékony minőségi munkát végezni.

Cégünk megbízható munkavégzése és magas minőségben kivitelezett épületei révén évek óta stabil szereplője régiónk építőiparának.

Célunk, hogy 

– profilunkat szélesítve megerősítsük generál kivitelezői tevékenységünket,

– illetve egyre szélesebb körű referenciáink révén az ország más régióiban is megjelenjünk és stabilizáljuk pozíciónkat.

Arra törekszünk, hogy Megrendelőink igényeit mindenkor a lehető legmagasabb színvonalon elégítsük ki, elvárásainak szakszerű, korrekt, gyors és a külső előírásoknak megfelelő szolgáltatással feleljünk meg, ezáltal stabil, folyamatos kapcsolatot kialakítva velük.

Ennek érdekében 

– Az MSZ EN ISO 9001: 2001 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert 2005-ös évtől működtetünk, melynek hatékonyságát annak folyamatos fejlesztésével tartjuk fenn, lehetőségeinkhez képest azonnal reagálva a piaci igények, valamint a vonatkozó jogszabályi és egyéb előírások változásaira.

– Csak olyan feladatok elvégzésére vállalkozunk, amelyhez a szükséges erőforrások hiánytalanul rendelkezésünkre állnak, illetve az erőforrások meglétét biztosítani tudjuk.

– Munkánk során hangsúlyt fektetünk a hatékony, határidőn belüli és minőségi munkavégzésre.

– Folyamatosan fejlesztjük cégünk személyi állományát és infrastruktúráját.

– Az egyenletes minőség érdekében megbízható és felkészült partnerek kiválasztásával fejlesztjük beszállítóink és alvállalkozóink körét.

A B. ÉP. SZOLG. Kft. telephelyén számítógéppel vezérelt, automata betonkeverő üzemünket megnyitottuk a Vásárosnaményi Ipari Parkban.

Receptúra szerint kevert minőségi beton mixeres kiszállítással, betonpumpa igény szerint, hétvégén is!

Telefonszámok:

06-30/239-6975

06-30/228-5716

B. Ép. Szolg. Kft.

Székhelyünk:
4826 Olcsva, Vitkai u. 54.

Telephelyünk:
4800 Vásárosnamény, Koportos u. 13.

Borbás Bálint +36 30 228 5716
Borbás Tibor +36 30 239 6975
borbas@borbasepito.hu